Nieuws

Word Genie - muzikant!

Rob van der Kruk
02 mei 2021

   

WORD GENIE-MUZIKANT!

Het vrijwillig Fanfarekorps der Genie hervat (onder voorbehoud) op 12 juni a.s. na dan ong. 9 maanden te hebben stilgelegen (coronamaatregelen) weer de repetities (en mooie optredens in binnen- en buitenland). Een uitgelezen moment om je aan te melden als Geniemuzikant bij het mooiste en grootste (momenteel ong. 70 à 75 spelende leden) vrijwillig muziekkorps van de Nederlandse Krijgsmacht. Het VFKG is het officiële orkest en volledig onderdeel van het Regiment Genietroepen en staat onder muzikale leiding van Adjudant der Mariniers b.d. Jos Jansen en instructeur tamboer maître Adjudant der Genie tit. b.d. Corné Pas. De repetities vinden standaard 1 maal per maand op een zaterdag plaats op de van Brederodekazerne te Vught. Momenteel zijn er vacatures voor een: hoornist, trompettist, bugelist, tenorsaxofonist en een (melodisch) orkestslagwerker (alle functies M/V). Dames zijn dus eveneens van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Speel je op een aanvaardbaar niveau, dan draag jij misschien binnenkort vol trots het historische galauniform der Genie anno 1888.