Familiedag Regiment Genietroepen 2023

Familiedag Regiment Genietroepen 2023

webmaster
21 mei 2023

 

Zaterdag 13 mei vond de Genie Familiedag plaats t.g.v. de 275-ste verjaardag van ons Regiment op de Van Brederodekazerne te Vught. Gedurende de gehele dag waren er veel feestelijkheden, demonstraties, optredens en natuurlijk meer dan genoeg aan lekker eten en drinken, maar... vooral heel veel gezelligheid als één grote Geniefamilie! Dat alles vond plaats onder een strak blauwe hemel met een vrolijke lentezon. ☀️ Het kon niet mooier! Op deze dag mochten we onze nieuwe Taptoeshow presenteren in eigen huis. Natuurlijk is dat altijd extra spannend, maar ook een uitgelezen kans om te laten zien wat wij als VFKG allemaal in huis hebben. Ons showprogramma hebben we wel iets moeten aanpassen i.v.m. het beperkte speelveld. Zo konden we b.v. niet op- en afmarcheren. Maar u kent de slogan van de Genie: "improvise to succeed" en dat hebben we dus ook gedaan! Sodeju! Evengoed hebben de toegestroomde toeschouwers volop genoten van de show en hoe kan het ook anders... werd in eigen huis het "Mineurslied" door iedereen uit volle borst meegezongen! Wilt u het VFKG ook eens of nogmaals live bewonderen? Dat kan op de Nederlandse Veteranendag in Den Haag op zaterdag 24 juni 2023. Wat ons betreft heel graag tot ziens.

fotocredits: Cees Ringelberg